Bilimport

Bilimport 24 900 kr exkl moms

Letar du efter att göra ditt livs bästa bilaffär eller söker du en bil som är så pass unik att den är ovanlig i Sverige?

Att importera bil kan vara både en fälla och en guldgruva. Gjort på rätt sätt så kan man spara flera månadslöner jämfört mot att köpa av en bilhandlare i Sverige och även gå plus när man säljer. Generellt sett så är tysksålda importerade bilar i bättre skick än svensksålda, inget salt, bättre vinterväglag mm.

Gör man fel så kan man få en bil som har varit allvarligt krockad och/eller har salvage title vilket är en av de största röda flaggorna inom bilimport. Däremot ska man inte säga att alla bilar med salvage title är dåliga, men en hög grad av bilarna är sämre, och de har generellt sett ett lägre värde.

Jag har importerat flera bilar med salvage title som har varit i toppskick till fyndpris. Salvage title är dock ingenting jag rekommenderar när man importerar bil. Generellt sett gör man dem bästa bilimporterna från Tyskland, när man köper en tysksåld bil. Jag har ca 10 års erfarenhet av att importera bilar och göra bilaffärer med exklusivare bilar så som Mercedes S560, Dodge SRT10 Viper, Maserati Granturismo mm.

I min tjänst ingår följande:

 • Kontroll av historik
 • Avläsning av felkoder
 • Kontroll slangkamera, efter dolda fel
 • Mätning av tjocklek på lack och kontrollera ev svetsfogar, för att leta efter tecken på krock
 • Provkörning, kontroll av ev missljud
 • Kontroll av alla vätskor
 • Kontroll av slitagedelarna
 • Profesionell rådgivning av bilens förhållande mellan skick och pris
 • Professionell förhandling om pris
 • Transport av den importerade bilen till Sverige
 • Eftersom jag är oberoende så kan jag avråda från att köpa en viss bil
 • All övrig konsultation som önskas kring bilimporten
Bilimport, tar jag 24 900 kr exkl moms, i norra halvan av Tyskland. Personlig besiktning ingår i priset. Då kontrollerar jag bilen på plats i Tyskland, på samma sätt som en bilhandlare skulle göra vid inköp i Sverige. Säkrare och lönsammare går det inte att göra en bilaffär. Mina konkurrenter är duktiga, men det som skiljer mig är att jag i egenskap av bilhandlare personligen besiktar bilen åt dig.

 

Bilen levereras hem till din dörr, med min egna biltransport. Detta gäller i “hela  Sverige” upp till Uppsala. Leverans till Norrland kan ordnas mot pristillägg. Utöver bilimporten så hjälper jag till med ursprungskontroll, registrering samt alla andra frågor.

 

Avgifterna för ursprungskontroll och registreringsbesiktning kostar 600 kr + 1850 kr, detta ingår inte i priset. Mina konkurrenter är 5000 kr billigare och de är duktiga. Jag menar dock att du som köpare gör en bättre affär när du har en oberoende bilhandlare som besiktar bilen på plats och gör affären åt dig. Alternativet är att den säljande parten gör detta åt dig, vilket jag menar är en sämre förutsättning för en bra affär.

Importera bil: 24 900 kr + moms
Importera husbil: 34 900 + moms

Vänligen kontakta mig för mer information.

För mer information och fråga om något, tveka inte att kontakta mig!