Hur pass bra är en tysksåld jämfört mot en svensksåld?

Hur pass bra är en tysksåld jämfört mot en svensksåld? Det korta svaret, är att de generellt sett är bättre. Det finns inget salt på vägarna, tyskarna är noga med sina med bilar, och i vissa fall har motorerna färra gångtimmar om du rullar på t.ex. Autobahn.

Problem med bilhandlare/ ARN?

Många konsumter hamnar i dispyter med bilhandlaren de köpt bil av, och det krävs att göra rätt om man ska vinna mot ett proffs, som troligen varit i ARN, eller Allmäna Reklamantionsnämnden flera gånger. Har du köpt en bil, är missnöjd, och får inte det du anser dig ha rätt till från bilhandlaren? Kontakta mig […]

Värdering av bilar

Ni vet väl om att jag värderar bilar? Detta kan vara aktuellt t.ex. vid dödsbo, likvidation, skillmässa (bouppdelning) och många andra tillfällen. Jag värderar alla slags bilar, och har lång erfarenhet, detta inkluderar transportbilar och sportbilar.

Bilfömedling

Ni har väl inte glömt att jag förmedlar bilar? Jag erbjuder lägst arvoden i hela Sverige, med prisgaranti.

12 meters motorbåt i Spanien förmedlad.

Nielsens Bilar förmedlar inte bara bilar, utan även andra spännande objekt. I detta fallet en 12 meters motorbåt i Spanien. Denna skönhet, Fjord 390 Ibiza Daycruiser har dubbla motor från Volvo penta, och 7-8 kojplatser.