Om mig

CHRISTOFFER NIELSEN

Jag heter Christoffer Nielsen och erbjuder mig att stå till hjälp vid er bilimport. Jag har utbildning inom fordonsteknik, samt en akademisk examen inom internationella affärer. Examen bestod av 50% företagsekonomi, och 50% profilkurser mot just internationella affärer och import/export. Jag har arbetat med export av svenska produkter i hela världen inom flera branscher, bl.a. kärnbränslebranschen i USA och oljebranschen i Mellanöstern. Utöver det så har jag arbetat på Volvo Personvagnars huvudkontor i Göteborg, där jag ansvarat för inköp av verktyg för att bygga 600 000 Volvo-motorer per år. Jag har lång erfarenhet av att göra bilaffärer, både import och hemma i Sverige.

Att importera bil kan vara en fälla och guldgruva, och det gäller att veta vad man gör. Det är vanligt med dolda fel, och felaktiga papper på bilen kan skada hela bilimporten ordentligt ekonomiskt.

Jag är oberoende och kan därmed också avråda er från att importera en viss bil. Jag lägger alltid upp en plan, med minst en back-up bil, om den primärt tänkta bilen att importera inte motsvarande förväntningarna, vilket inte är ovanligt när det gäller bilimport.

 

Jag kan hjälpa dig både i Sverige och utomlands.

För mer information och fråga om något, tveka inte att kontakta mig!